2004 年 12 月 11 日

Hello World!

第一个 Blog 帖子。

9条评论 »

  1. HELLO YOU!!!!
    (from south of france :X )

    评论 : LittleWitch — 2004 年 12 月 11 日 @ 13:07

  2. 我来报道,

    door

    评论 : Anonymous — 2004 年 12 月 11 日 @ 14:47

  3. ha, this reminds me the classical “the first Java exercise for beginning programmers”
    Is that how Little Bean started programming too?

    评论 : counuer — 2007 年 10 月 18 日 @ 17:23

  4. 是啊,学习任何一门编程语言,都是以 Hello World! 来开篇的 :)

    评论 : 小豆子 — 2007 年 10 月 18 日 @ 23:14

  5. what’s Little Bean’s favorite programming language?

    评论 : counuer — 2007 年 10 月 19 日 @ 19:50

  6. 原先是 VB,后来 Java,现在自然是网上这一套了: php、JavaScript……

    评论 : 小豆子 — 2007 年 10 月 21 日 @ 22:01

  7. actually, I have a C question to ask…
    I am asked to write a program to find the largest float (NOT double) that C can handle. I am using visual C++ as compiler.
    qestion: does _finite(a-number) work for float? the prototype is _finite(double).
    If not, how can I check if a float is INF?

    评论 : counuer — 2007 年 10 月 22 日 @ 02:48

  8. C 啊,除了上学动过它,就压根没在业余生活里碰过,抱歉哪,对它的感觉已经是犹如童年的记忆一般了……

    也很久没做桌面的应用程序开发了,转到网上这个阵地来了 :)

    评论 : 小豆子 — 2007 年 10 月 22 日 @ 22:50

  9. 5555555555555
    it’s OK.
    but, but, but, C is cute, why don’t you like it?

    评论 : counuer — 2007 年 10 月 22 日 @ 23:43

发表一条评论